Hírek

Magyarországra jön a Honor 9

Hivatalosan is bemutatkozott az európai piacra szánt Honor 9 okostelefon, ami Magyarországon is megjelenik hamarosan.

Honor 9

A Honor 8 és a Huawei P10 dizájn-kombinációjaként jelenik meg a Honor 9. A hátoldalon 15 rétegű, 3D-s üveg található, míg oldalt homokfújt fém keret teszi tökéletessé a dizájn. Az előlapra egy 5,15”-os FullHD felbontású képernyő került. A hátlapról a kijelző alá tette át az ujjlenyomat olvasót a Honor, hasonlóan a P10-hez, talán ez az egyik leginkább megosztó újdonsága a készüléknek.

2017 az okostelefon dizájn reneszánszának az éve, a Honor 9 pedig olyan trendteremtő készülék, amely a formatervezés, a hagyományos kézi és a mérnöki mestermunka tökéletes együttműködésének eredménye. Az új készülék kortárs dizájnjával, a váz lenyűgöző fényjátékával és futurisztikus színével az ezredforduló generációjának tagjai kifejezhetik lázadóbb oldalukat” – mondta el George Zhao, a Honor elnöke a berlini sajtóbemutatón.

Honor 9

Hardveresen a telefon a Huawei P10-zel versenyzik. A Honor 9 a harmadik sorozata a gyártónak, amelybe a Kirin 960-as SoC került (a Mate 9 modellek és a P10 duó után). Ezzel kimagasló teljesítményt kap a kezébe a felhasználó. A 4 GB RAM hozza a kategóriában elvárt szintet, míg a 64 GB háttértár is elegendő egy mai felsőkategóriás készülékben.  A hardvert az Android 7.0 Nougat operációs rendszer és EMUI 5.1 felület egészíti ki.

Fotózásban továbbra is jól fog teljesíteni a Honor márka csúcsa. Az új modell dupla hátlapi kameraát kapott, egy 12 megapixeles színes szenzort és egy 20 megapixeles monokróm lencsét. Bár a Honoroknál Leica branding nincs, de valószínűleg a képalkotás minősége rendkívül közel kerül a P10-hez, vagy éppen a Mate 9-hez.

Honor 9

A Honor 9-nél megjelenik az úgynevezett “Mozgókép” funkció, amely leginkább az Apple Live Photo funkcióhoz hasonlít, azaz egy állókép helyett a rögzítés pár pillanatát örökíti meg egy rövid videóban.

A hátlapi kamerával elérhető a 4K felbontás, valamint a hivatalosan támogatott GoPro QUIK alkalmazással pár érintéssel szerkeszthetők a videók is.

A képi világ mellett a hangzásra is figyelt a Honor, megjelent a Honor Purity-nek hívott, csak a honor 9-ben elérhető hangszínszabályozó, amelyet a gyártó és a Monster új partnerségében alkotott a Grammy-díjas Rainer Maillard hangmérnököt is bevonva.

Mellette az új Huawei Histen, az ultra-nagy terjedelmű 3D-s zenei technológia is elérhető, ez három különböző hangmódot kínál a zenékhez.  A „közeli mód” kiemeli a hang rétegeit és árnyalatait, így kiválóan alkalmas meghitt, halk otthoni zenehallgatáshoz, az „elöl mód” növeli a basszust, és a házimozi rendszerekhez hasonló hangteljesítményt nyújt, míg a „széles mód” a koncerttermi akusztikát idézi meg, és az összetettebb művek teljes erejének és mélységének felszabadítását teszi lehetővé.

A Honor 9 gleccser szürke, sarkvidéki kék és éjfekete színben kerül piacra, Magyarországon júliustól elérhető 154 990 forintos áron.

https://huaweiblog.hu/hol-erdemes-honor-9-et-vasarolni/

'Fel a tetejéhez' gomb