Hírek

Itt a Honor 7X

Újabb 18:9-es képaránnyal rendlekező okostelefon debütált a Huawei-nél, ezúttal az új Honor 7X.

Honor 7X

A készülék nagyon hasonló a korábban bejelentett Maimang 6-os modellhez, azonban több apróságban is különbözik azért a két készülék. A Honor 7X megkapta az új FullView kijelzőt, ami 5,9”-os képátlójával FHD+, azaz 1080×2160 képpont felbontású. Ennek a 2:1-es képarnyának az előnye, hogy több tartalom fér el a kijelzőre, nagyobb a megjelenítő felülete, miközben a telefonok mérete nem növekszik jelentős méretben. Ezen kívül ki kell emelni a vékony keretet, ami körbeveszi a Honor 7X kijelzőjét.

Honor 7X

A fém burkolat alatt ezúttal is a középkategóriás Kirin 659-es SoC található meg, ebben Cortex-A53-as magok vannak, négy darab 2,36 GHz-es, a másik négy pedig 1,7 GHz-es órajelen pörög. A grafikus gyorsító szerepét a Mali-T830 MP2-es IGP látja el. A phablet 4 GB RAM-ja mellé háromféle tárhely opció érkezik, 32, 64 és 128 GB is kerülhet bele gyárilag.

Honor 7X

Az elegáns, színes fém ház alatt 3340 mAh kapacitású akkumulátor van. Ezen kívül a hátlapra került újból az ujjlenyomat olvasó. A kamerákat tekintve a hátlapon ismét dupla rendszert találunk, egy 16 megapixeles kamera mellé egy 2 megapixeles másodlagos szenzor került, a fókuszálásért a PDAF rendszer felel. Az előlapon csak egy kamera van, ez 8 megapixel felbontású.

Honor 7X

Az Android 7.0 Nougat rendszert az EMUI 5.1 felület egészíti ki.  A készülék elsőként Kínában lesz elérhető. Hogy a Honor 7X érkezik-e Európába, még nem tudni.

Forrás: Honor

'Fel a tetejéhez' gomb