Hírek

Honor 7C: FullView és dual kamera az alsóbb szinten is

Március 12-én bemuttkozott a Honor 7C, amely egy újabb FullView kijelzős, azonban középkategóriás modell.

Honor 7C: FullView és dual kamera az alsóbb szinten is

A Honor 7C egy igazán méretes darab, a 18:9-es képaránnyal rendelkező megjelenítő ugyanis 6”-os, azonban itt a felbontás elmarad a megszokott FHD+-tól, mindösszesen 1440×720 képpont. A fém készülékház ezúttal nem saját fejlesztésű SoC-t tartalmaz, hanem a Qualcomm által készített Snapdragon 450 kerül bele. Ez egy 14 nm-es FinFET technológiával készülő chip, amely nyolc darab 1,8 GHz-es Cortex-A53-as processzormagot és Adreno 506-os grafikus egységet tartalmaz. Kétféle kivitelben kerül piacra a 7C, az egyik 3 GB RAM-ot és 32 GB háttértárat kap, míg a drágább verzióba 4 GB RAM mellé 64 GB tároló kerül.

Honor 7C: FullView és dual kamera az alsóbb szinten is

Úgy tűnik, hogy már az alsóbb kategóriákban is bátran helyez két kamerát a hátlapra a vállalat, ennek eredménye, hogy itt is a már ismert 13 megapixeles fő szenzor és a mélységélességért felelős 2 megapixeles szenzor került a fém hátlapra. Az előlapon egy darab 8 megapixeles szenzor van, ez viszont támogatja a Face Unlock néven ismert arcfelismeréses feloldást, de természetesen a hátlapi ujjlenyomat olvasóról sem kell lemondani.

A Honor 7C ázsiában elérhető, Android 8.0 Oreóval, fekete, arany, kék és piros színben. Sajnos egyelőre hazai elérhetőségről nincs információ, illetve a korábbi trendek alapján sok esély sem mutatkozik rá.

Via
GSMArena
Forrás
Weibo
'Fel a tetejéhez' gomb