Hírek

Honor 7C magyarországi ár és vásárlás

Újabb 7-es sorozatú Honor készülék debütált Magyarországon, méghozzá a Honor 7C, amely egy középkategóriás nagyképernyős phablet.

Honor 7C magyarországi ár és vásárlás

A Honor 7C okostelefon 5,99”-os 18:9-es FullView kijelzőt kapott, ami HD+, azaz 1440×720 képpont felbontású és viszonylag vékony  kijelző körüli kerettel van ellátva, ezzel együtt pedig maga az egész készülékház vékony, fém borítású.

Honor 7C magyarországi ár és vásárlás

A hátoldalon már dual kamera található, az egyik egy 13 megapixeles szenzor, a második kamera pedig a tökéletes mélységélességű képek érdekében egy 2 megapixeles szenzorra épül. A Honor 7C fém burkolata alatt a Qualcomm Snapdragon 450-es típusjelzésű 1,8 Ghz-es nyolcmagos processzor található meg, ezt 3 GB RAM és 32 GB beépített háttértár egészít ki. A Honor 7C microSD-vel bővíthető (akár 256 GB-ig), ráadásul fontos megjegyezni, hogy úgy helyezhető bele memóriakártya, hogy közben a Dual SIM funckió is használható vele párhuzamosan.

Honor 7C magyarországi ár és vásárlás

Az Android 8.0 Oreo rendszert és EMUI 8.0-t futattó okostelefon 3000 mAh kapacitású akkumulátort kapott, van LTE támogatás, illetve a Honor 7C-n nem csak ujjlenyomat olvasó található meg, hanem frissítést követően arcfelismeréses feloldásra is képes.

Honor 7C magyarországi ár és vásárlás

A Honor 7C okostelefon Magyarországra kék és fekete színárnyalatban érkezik, az ára a hivatalos viszonteladóknál 69 990 forint.

'Fel a tetejéhez' gomb