Hírek

Honor 7A magyarországi ár és vásárlás

Magyarországon is elérhetővé válik a Honor 7A középkategóriás FullView kijelzős okostelefon.

Honor 7A magyarországi ár és vásárlás

A kedvező árazással megjelenő Honor 7A okostelefon 5,7”-os 18:9-es FullView kijelzőt kapott 1440×720 képpont felbontással. Alatta egy Qualcomm Snapdragon 430 nyolcmagos, 1,4 GHz-es processzor található meg, amit 2 GB RAM és 16 GB háttértár egészít ki. Azzal mindenképpen érdemes számolni, hogy a névleges háttértárnak kb. fele lesz felhasználható személyes adatok és alkalmazások tárolására és bár microSD kártyával bővíthető a Honor 7A, erre alkalmazások nem helyezhetők.

Honor 7A magyarországi ár és vásárlás

A Honor 7A hátoldalán 13 megapixeles, előlapján pedig 8 megapixeles kamera kapott helyet, sőt, a kijelző felett van szelfi fény is az éjszakai felvételekhez. Az Android 8.0 Oreo és EMUI 8.0 rendszerrel ellátott okostelefon támogatja az iAware2.0 funkciót, aminek segítségével a készülék tanulja a felhasználói szokásokat, ezzel téve idővel akár 20%-kal jobbá a rendszer hatékonyságát.  A készülék 3000 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik

Honor 7A magyarországi ár és vásárlás

A Honor 7A középkategóirás okostelefon fekete, kék és arany árnyalatban vásárolható meg a hivatalos viszonteladóknál 52 990 forintos nyitóáron.

'Fel a tetejéhez' gomb