Hírek

8 GB RAM a Honor 10 GT-ben

Itt van az első Honor telefon, amely 8 GB RAM-mal rendelkezik, korábban a Huawei modellekben sem volt ennyi.

Kínában debütált a Honor 10 GT nevű modell, amely a vállalat első készüléke 8 GB RAM-mal felszerelve. Az áprilisban Kínában, majd májusban globálisan is bemutatott Honor 10 modell 4 és 6 GB-os RAM opciókkal került piacra, az új GT kiadás pedig ennél is több memóriát kapott.

 

A GT név nem egy sportautós megnevezés átvétele, hanem a GPU Turbo funkcióra utal, amelyet júniusban jelentett be a Huawei, itt írtunk róla, a Honor Play az első telefon, amely támogatja. A hardver és szoftver optimalizációja segítségével akár 60%-os teljesítmény növekedést és 30%-os fogyasztás csökkenést hozhat össze a telefon a funkció segítségével. A GPU Turbo funkciót a Honor 10 is megkapja, illetve számos Honor és Huawei modell is részesül benne. A Honor 10 GT azonban gyárilag a GPU Turbo képességgel érkezik.

Egyelőre Kínában fog megjelenni a Honor 10 GT, ott is csak július 24-től. Magyarországon a Honor 10 modell 4 GB RAM-mal vásárolható meg, immáron ráadásul a speciális, dupla színű hátlappal szerelt modell is megvehető.

Korábbi cikkünkben feszegettük azt, kell-e ennyi RAM egy telefonba. A szavazás eredménye meglepően érdekes lett. 

Forrás
Honor
'Fel a tetejéhez' gomb