Hírek

Hatalmas lett a Honor Note 8

A mai napon mutatkozik be a Samsung Galaxy Note7, azonban még ezt megelőzően, tegnap jelentette be a Huawei Kínában a dél-koreai gyártó készülékének konkurensét, a Honor Note 8-at!

honor-note-8

Eddig nem rendelkezett sem a Huawei, sem a Honor Note sorozattal, így egy teljesen új szériáról beszélhetünk. A készülék szó szerint hatalmas, ugyanis 6,6″-os QuadHD felbontású Super AMOLED kijelzője van, ezt valószínűleg pont a Samsung gyártja a Huawei számára. A készülék hardvere nagyban hasonlít a Huawei P9-re, ugyanis a Kirin 955-ös nyolcmagos processzor került bele, illetve 4 GB RAM. A háttértárat tekintve már van változás, ugyanis 128 GB a beépített háttértár, ami igazán jól hangzik. A Honor Note 8 hátlapja alatt 4500 mAh kapacitású akkumulátor van, az eszköz 13 megapixeles kamerát kapott a hátoldalra, alul USB-C port van. Az Android 6.0-t futtató hatalmas phablet 219 grammot nyom.

A Kínában megjelenő Honor Note 8 okostelefon 2300 jüanba kerül majd, ez hozzávetőleg 100 ezer forint körüli árnak felel meg. Egyelőre nincs információ az európai megjelenésről, persze egy lokális modell egészen biztos, hogy magasabb áron lenne elérhető, de a Note 8 így is szemrevaló lett.

Honor Note 8-at vásárolnál? Kattints ide!

Forrás: Pocketnow, Honor

'Fel a tetejéhez' gomb