FunkciókHírek

Gaming+ funkciót kap a Honor View20

Az MWC 2019-en nem jelentett be új készülékeket a Honor, azonban új funckiókat igen, megérkezett a Gaming+ technológia.

Honor View20 Gaming+

Elsősorban a játékosok számára kedvez a Gaming+ technológia. Az új megoldás segítségével javítja a Honor a GPU hatékonyságát, a GPU terhelését-optimalizálását, valamint az AI töltéspredikciót, ezzel pedig gyorsul az általános rendszersebessége a Honor View20 modellnek. A Gaming+-nak köszönhetően elérhetővé válik a Fortnite Vulkan verziója, így akik ezzel a címmel játszanak a telefonon, még gyorsabb, kiegyensúlyozottabb játékélményt kapnak.

George Zhao, a Honor vezetője elmondta az MWC-n, hogy a Gaming+ 20,34%-kal növeli meg az SoC energiahatékonyságát, amely az üzemidőre is kedvező hatással van. A Mali-G76 GPU-t érintő, transzformációra vonatkozó optimalizálást is tartamlazó frissítés tovább javítja a feladatütemezést és a párhuzamos számításokat. Ez csökkenti a ismétlődő utasításokat és a GPU többletrajzolásokat, egyúttal növeli az adattovábbítás sebességét a CPU, a GPU és a memória között. Emellett a GPU gördülékenyen működik együtt az innovatív AI frekvenciamodulációs ütemezéssel, amely megjósolja a várható terhelést a képkockasebesség (fps) monitorozásával, a képminőség és az érintőképernyő beviteli adatainak valós idejű figyelembevételével, és intelligensen azonosítja a teljesítényre ható szűk keresztmetszeteket. Ez a játékok szempontjából azt jelenti, hogy az új AI technológia a hagyományos megoldásokhoz képest 30%-kal pontosítja a töltési predikciót képkockánként.

Honor View20 Gaming+

A Honor Lab kutatásai alapján a Honor View20 átlagos FPS értéke a konkurensek között is vezet, ebben a szegmensben a Honor megoldása a legmagasabb átlagot tudja produkálni, míg a Jitter érték (remegés) a legalacsonyabb a konkurensekhez viszonyítva.

A Honor View20 tulajdonosok január végétől tudják a Fortnite-ban beállítani a 60 fps-es sebességet, amely elsőnek Androidon kizárólag a Honor csúcsmodelljén érhető el. Mellette február végétől érhető el a tulajdonosoknak a Honor Guard Outfit csomag a Fortnite játékon belül, amit kizárólag a View20-szal lehet aktiválni, ezt követően pedig nem csak telefonon, hanem PC-n és konzolon is elérhető a felhasználónak.

https://honorblog.hu/honor-view20-magyarorszagi-ar-es-vasarlas/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb