Hírek

Bemutatkozott a Honor View20

Párizsban debütált a gyönyörű és rendkívül jól felszerelt Honor View20 okostelefon.

Bemutatkozott a Honor View20

A View20-nál óriási hangsúlya van a dizánjnnak. Az előlapon 6,4”-os kijelzőt találhatunk, ami 91,8%-os képarnyőarányt kapott, nincs notch, helyette egy kamera kivágás van a bal felső sarokban, amelyben 25 megapixeles szenzor található meg.

A hátlapon lenyűgöző, V-alakú fényjátékot láthatunk, köszönhetően annak, hogy a vállalat nanolitográfiát használt ehhez a nanotextúra létrehozáshoz – ezzel a Honor készüléke a világon az első, amely ilyen technológiát tartalmaz. A 8,1 mm vékony készülékház hátlapi ügyeg borítása ívelt, a középső keret fém.

Bemutatkozott a Honor View20

A hátlapon a kamerarendszer fő eleme a 48 megapixeles Sony iMX586-os 1/2 hüvelykes CMOS szenzor, amely a Kirin 980-as chipset mesterséges intelligenciájával kiegészítve új szintre emeli a fotózást. A View20 különlegessége az AI Ultra Élesség mód, aminek során a kamera több 48 megapixeles képet készít egyetlen gombnyomással és a rendszer összilleszti a képeket úgy, hogy a fotó minősége a legjobb legyen.

A hátlapi kamera 3D-s képességekkel is rendelkezik, a mélységérzékeléssel van egy speciális “csontvázkövető” funkciója, képes az emberi mozgást valós időben lekövetni és azt játékosan lemodellezni.

A Kirin 980 mellett számos csúcstechnológia került a készülékbe, ilyen az AI-val támogatott tripla antennás WiFi megoldás, valamint a 22,5 wattos gyorstöltésre képes 4000 mAh-s akkumulátor.

Bemutatkozott a Honor View20Bemutatkozott a Honor View20

A Honor View20 okostelefon éjfekete és zafírkék árnyalat mellett két, az olasz Moschino dizájncéggel közösen megalkotott árnyalatban is piacra kerül, ezek a fantomkék és fantompiros árnyalatok.

A Honor View20 okostelefon hamarosan Magyarországon is megvásárolható lesz 209 990 forintos áron.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb