Hírek

Bemutatkozott a Honor 20 Lite

Még a május 21-i nagy bemutatót megelőzően bejelentetésre került a Honor 20 Lite, a sorozat középkategóriás tagja, ráadásul Magyarországon is piacra kerül.

A Honor Magyarország lerántotta a leplet a Honor 20 Széria legkisebb tagjáról, Honor 20 Lite-ról, ami a középkategóriában próbál majd szerencsét óriási tárhellyel, tripla hátlapi kamerával és látványos színösszeállításokkal.

Bemutatkozott a Honor 20 Lite

Az elődeihez képest komolyabb kamera rendszert kapott a Honor 20 Lite. A hátlapi főkamera 24 megapixeles, mellé került még egy 8 és egy 2 megapixeles szenzor is. A legnagyobb felbontású szenzor gondoskodik a képek részletgazdagságáról, színeiről, a fontosabb dolgokról, ezt a 2 megapixeles szenzor mélységadatokkal egészíti ki, ez főleg a bokéh hatáshoz jön jól. A harmadik, 8 megapixeles kamera lehetőséget nyújt 120° -ban fotózni, köszönhetően a 17 mm-es ultraszéles látószögű lencsével. A hátlapi kamera támogatja a 480 fps-es szuperlassított felvétel készítést is.

Bemutatkozott a Honor 20 Litea

Az előlapra 32 megapixeles szelfi kamera került az apró vízcsepp formájú notch-ra, amely a hátlapival együtt szintén mesterséges intelligenciával vezérelt. A Honor szerint az előlapi kamerával akár 2,3×1,7 méteres poszter nyomtatásra alkalmas képek is készíthetők.

Az előlapon 6,21″-os kijelző található, 1080×2340 pixeles felbontással, a Honor 20 Lite megjelenítője is megkapta a TÜV Rheinland tanúsítványát a szemvédelem funkcióra. A készüléket a Kirin 710-es SoC látja el teljesítménnyel, amely mellé 4 GB RAM és elég nagy, 128 GB-os beépített háttértár tartozik, hogy legyen elegendő hely a játékok, fotók, videók számára. A készülék 3400 mAh kapacitású akkumulátort kapott, amely sajnos csak microUSB-n keresztül tölthető fel.

A hátlap 3D fotolitográfiás technológiával készült, így dinamikus, prizmaszerű színátmenet látható a csillogó hatás alatt. Az egyszínű fekete mellett elérhető lesz alkonyat kék és vad ciklámen árnyalatban is. A Honor 20 Lite okostelefon az Android 9.0 Pie és EMUI 9 rendszerrel lett ellátva.

A Honor 20 Lite 2019 május végén jelenik meg Magyarországon, 99 990 forintos fogyasztói áron, elsőnek az eMAG, az Euronics, az Extreme Digital és a MediaMarkt kínálatában lesz megvásárolható, nyártól pedig a Telekomnál is elérhető lesz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb