Hírek

Akkumulátor áttörést hozhat a Honor Magic 2

Az IFA 2018-on lett bejelentve a Honor Magic 2, pontosabban csak az, hogy érkezni fog az újdonság, amelyről további információ derült ki.

Egyrészt meglepő volt az, hogy a készülék a Magic Charge nevű, 40 wattos gyorstöltést fogja megkapni, ez közel kétszer olyan gyors, mint a 2 éve használt 22,5 wattos SuperCharge technológia.

Akkumulátor áttörést hozhat a Honor Magic 2

Új információ azonban amit Xiong Junmin, a Honor alelnöke mondott, miszerint a Honor Magic 2 már grafén-bázisú akkumulátor technológiával fog érkezni és ezen kívül további meglepetéseket is tartogat a készülék a bemutatóra.

Még két éve, 2016 végén számolt be a Huawei az akkumulátor fejlesztésben elért áttöréséről, ami a grafén-alapú akkumulátorokat érintette. Ekkor bejelentették, hogy az új technológiával 60 °C-on is üzemképes tud lenni a telep, 10 °C-kal magasabb hőmérsékleten tehát, mint a jelenlegi biztonságos határ.

A Huawei laboratóriumi mérései alapján, a grafénnel ellátott akkumulátorok kapacitásuk több, mint 70%-ával rendelkeznek azt követően, hogy 2000 töltési ciklussal látták el azokat 60 °C-os hőmérsékleten.

A Honor Magic 2 várhatóan október végén fog debütálni, Kirin 980-as SoC-vel, illetve keretnélküli kijelzővel és felúcsúsztatható hátlappal, amely az előlapi kamerát tartalmazza majd.

'Fel a tetejéhez' gomb