Hírek

A Honor-Xiaomi versenynek vége

A Honor 5 évvel ezelőtt többek között a Xiaomi kihívójaként érkezett a piacra, azonban mostanra vége a küzdelemnek, a Honor lenyomta a Xiaomi-t a vállalat egyik vezetője szerint.

A verseny a Honor és a Xiaomi között hosszú idő után, de véget ért. Akár a teljes értékesítési mennyiséget, akár a piacokon mutatott teljesítményét nézzük a középkategóriás és high-end termékvonalnak, a Honor már jóval előrébb jár – mondta Xiong Junmin, a Honor készülék ágazatának alelnöke.

Debütált a Honor V20

A vezető szerint az előző három felsőkategóriás készülék (Honor 8, Honor 9 és a Honor 10) egyaránt a Xiaomi konkurens készülékei előtt járnak (Mi 5, Mi 6, Mi 8).

A verseny végére utal az is, hogy a Xiaomi  a Redmi okostelefonból egy különálló telefonmárkát csinált 2019 elején – ez rendkívül hasonló ahhoz a stratégiához, mint ami 5 évvel ezelőtt elindult, amikor is a Huawei különálló márkaként indította el a Honort.

A Honornál nagyon komoly tervek vannak az elkövetkező 5 évre, szeretnék teljes egészében lenyomni a Xiaomi-t és több más konkurenst is.

Forrás
GizChina

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb