Hírek

48 megapixeles kamerával jön a Honor Play 3

A Honor hivatalosan is leleplezte a Play 3-at, amely azonban messze van az egy évvel korábbi gamer telefontól. Amíg a 2018 nyarán debütált Honor Play egy játékosok számára készített, kedvező árazású felsőkategóriás telefon volt, addig a Honor Play 3 már inkább egy alsó-középkategóriás készülék lett.

48 megapixeles kamerával jön a Honor Play 3

A Honor Play 3 kijelzője 6,39”-os képátlóval rendelkezik, a felbontás pedig csak 720×1560 képpont. Alatta egy Kirin 710F SoC található meg. A készülék többféle memória és háttértár opcióval kerül piacra. A legolcsóbb mkiadás 4 GB RAM-ot és 64 GB háttértárat tartalmaz majd. Lesz azonban 4/128 GB-os és 6/128 GB-os kiadás is.

Bár a kijelzőt és a hardvert tekintve egyáltalán nem számít kiemelkedőnek a Honor Play 3, azonban kamerában kifejezetten jól felszerelt. A hátlapon három kamera van, ebből a fő egység egy 48 megapixeles szenzor, f/1.8-as aperatúrával. Mellé került egy széleslátószögű optikával ellátott 8 megapixeles kamera, valamint egy 2 megapixeles mélységélesség érzékelő szenzor. Az előlapi kamera 8 megapixel felbontású, amely a kijelzőbe vágott lyukban foglal helyet.

48 megapixeles kamerával jön a Honor Play 3

Android 9.0 és EMUI 9.1.1 kiadással érkezik a Honor Play 3, amelynek akkumulátora viszont kifejezetten nagy a kategóriájában, 4000 mAh kapacitású. A készülék kék, fekete, vagy piros színben lesz elérhető, ezek természetesen nem egyszínűek, a gyártótól megszokott látványes színeffektekkel rendelkeznek.

A Honor Play 3 okostelefon Kínában szeptember 10-től előrendelhető, 17-től megvásárolható. Nemzetközi elérhetőségről nem közölt információt a gyártó.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb