Funkciók

EMUI 5.0 vs EMUI 4.1 – négy újdonság, amiről jó ha tudsz

Az EMUI 5.0 megjelenését követően bemutatjuk a legfeltűnőbb dizájn változásokat, amelyek az új és a korábbi felület között lelhető fel.

EMUI 5.0 vs EMUI 4.1

Menü nézet

Megjelent a stock Android rendszerből ismerős hagyományos menü gomb, amely megnyomásával egy lapon, függőlegesen görgetve érhetők el az alkalmazások. A Huawei-től megszokott főoldali elrendezés is megmarad természetesen, a kétféle app drawer között a felhasználó választhat a Főképernyő stílusa beállításban.

Google-stílusú futó alkalmazások menü

Ha meg akarjuk nézni a futó appokat, akkor addig azokat egymás mellett, oldalra lapozva tehettük meg, az EMUI 5.0-ban viszont a kártyás, egymásra épülő nézet lett az alapértelmezett, természetesen az app zárolása itt is elérhető maradt.

Iker alkalmazások

HONOR-ral kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HONOR közösség csoportunkba a szakmai segítségért!

Lehetőség van egyes alkalmazásokat duplán futtatni az EMUI 5.0 alatt az app twin segítségével. Így például Facebookból, vagy WhatsAppból is használhatunk két külön fiókot egymás mellett. Ez a funkció csak az EMUI launcherrel fog futni.

QR névjegyek direkt megosztása

Eddig is lehetőség volt a névjegyekből egy QR kódot generálni, amit másik telefonon leszkennelve könnyen átemelhetők voltak az adatok. Most azonban a QR kód alatt megjelenik a dedikált megosztás gomb is.

További infók az EMUI 5.0-ról

Ilyen az EMUI 5.0

'Fel a tetejéhez' gomb