Frissítés

Nincs még Android 9.0 Pie frissítés a Honor View 10-re

Nem csak a Mate 10 Pro, hanem a Honor View 10 Android 9.0 Pie frissítésének elindítása is hamis.

Október elején a Getdroidtips beindította a fals hírek rakétáját. Először azzal, hogy a Mate 10 Pro Android 9.0 Pie európai OTA frissítéséről beszámolt, most pedig folytatta azt a Honor View 10 modell EMUI 9.0 kiadásával, de ez is fals információ.

Mikor kap EMUI 9 és Android 9.0 Pie frissítést a telefonom?

Ahogyan a Mate 10 Pro esetében, úgy a Honor View 10-nél is a béta tesztelők számára elérhető, nem végleges, fejlesztés alatt álló ROM-ra hivatkozik a blog (BKL-L09C432E4R1P8B108-log ).

A Honor View 10-re nem indult el október elején az Android 9.0 Pie és EMUI 9.0 szoftver kiadás. Az első, amely megkapja majd ezt az új rendszert a Mate 20 széria lesz, amelyet október 16-án jelent be a vállalat. Ezt követően fogja a Huawei és a Honor is indítani a 9.0 frissítéseket a készülékeire, amint lezárultak a béta tesztelések és megfelelő állapotba kerültek a szoftverkiadások.

Javasoljuk mindenki számára, hogy győződjenek meg a hírek információ tartalmának hitelességéről. A HuaweiBlog.hu oldalon nem közlünk kiszivárogtatásokat, a Huawei által nem megerősített információkat, ezzel is biztosítva az információ valóságtartalmát.

Forrás
Getdroidtips
'Fel a tetejéhez' gomb