Frissítés

Microsoft SwiftKey: új név és új emojik

A Honor telefonok alapértelmezett billentyűzet alkalmazása, a SwiftKey legutóbbi frissítésével nevet váltott és új funkciók is bekerültek.

Microsoft SwiftKey: új név és új emojik

Az elsődleges változás a branding, az app felvette a Microsoft SwiftKey nevet. Ezzel egyértelművé téve azt, hogy ez egy Microsoft termék. A SwiftKey billentyűzet alkalmazás egy londoni startupként indult a 2010-es évek elején, 2016. februárjában vásárolta fel a Microsoft 250 millió amerikai dollárért, ekkor már 300 millió eszközön futott az app. A Honor az EMUI 5.1-es rendszerverzió óta használja a SwiftKey-t alapértelmezett billentyűzetként, a Swype-ot leváltva, amely azóta meg is szűnt. A névváltás egyik eleme, hogy a Space gomb aljára odakerült a Microsoft Swiftkey felirat, így gépelés közben is egyértelműsítve mindenki számára, hogy az egy MS termék.

Microsoft SwiftKey: új név és új emojik

Emellett az új szoftververzióval már támogatottá vált az Emoji 12.0 készlet, számos új elemmel bővülve, így a Microsoft SwiftKey billentyűzet használók is elérnek olyan új emojikat, mint pl. a flamingó, a vidra, a kísérő kutya, a lárva, a fehér szív, a kezek különböző bőrtónusai, illetve a nemfüggetlen párok. Ezek az új emojik eléréséhez azonban Android 10, vagy frissebb rendszer kell, korábbi verzión nem érhető el.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb