Frissítés

HONOR Magic V2 Android 14 és MagicOS 8.0 frissítés

A világ legvékonyabb összecsukható telefonjára, a HONOR Magic V2-re is megérkezett az Android 14 és MagicOS 8.0 frissítés.

A Magic V2 még az előző évben jelent meg (Magyarországon az idei évben került piacra). Eredetileg Android 13-mal, most azonban a 8.0.0.106(C430E3R2P2) verziószámú szoftverfrissítésnek köszönhetően már Android 14-et és az új MagicOS 8.0-t futtathatja.

Az új szoftverben megjelenik a Magic Portal funkció, amely segít az adatok egyszerűbb megosztásában. A kijelölt és megosztandó tartalmat felismeri a rendszer és rögtön ehhez szánt alkalmazásokat és funkciókat ajánl hozzá, így ha például egy címet másol ki a felhasználó, a Magic Portal rögtön felajánlja a navigációt az adott pontra. Az új okos mappákban elhelyezhető egy alkalmazás és egy hozzá szánt funkció is. Példaként a jegyzettömb alkalmazást mutatja be a HONOR, a mappában az ikon mellett rögtön megjelenhet az új jegyzet funkció is.

A MagicOS 8.0 elsőnek a Magic6 Pro modellen volt elérhető, amely ezzel jelent meg. Itthon a Magic5 Pro, majd a Magic4 Pro kapta meg frissítésként, amelyet most követhet a Magic V2. A későbbiekben további modellekre adja ki ezt a főverzió frissítést a HONOR.

A frissítés szakaszokban válik elérhetővé a HONOR Magic V2 modellekre, nem egyszerre jelenik meg az összes készüléken.
A cikkhez az infót köszönöm Andornak, a HONOR közösség csoportból.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb