Frissítés

Honor 8 Android 8.0 Oreo frissítés

A Honor 8 Android 8.0 Oreo frissítése kalandos utat járt be, mire sok ellentmondást követően mégis megérkezett a készülékekre.

Honor 8 Android 8.0 Oreo frissítés

2016 nyarán lett kiadva a Honor 8-as készülék, amely ár/érték aránya miatt sokak számára volt nagyszerű választás. Ekkor még Android 6.0 és EMUI 4.0 felülettel, majd ezt követően tavaly frissült Android 7.0 és EMUI 5.0 rendszerre a készülék. Ezek után 2017 végén, 2018 elején folyamatosan egymásnak ellentmondó állítások kerültek ki a Honor részéről is azt illetően, hogy lesz-e Oreo frissítés a készülékre. Úgy tűnik, hogy végül a meglepőbb verzió esett meg, lett Android 8.0 a készülékre.

Hazánkban is elérhető az FRD-L09-es verziószámú Honor 8-akra az EMUI 8.0-t hordozó frissítés, ez az FRD-L09 8.0.0.521(C432) szoftverrel érhető el.

Nézzük a changelogot, mi mindent tartalmaz az Android 8.0 és EMUI 8.0 a Honor 8 számára.

  • Intelligens funkciók Az új lebegő Navigációs dokk segítségével végezheti a gyakran használt műveleteket bárhol a képernyőn. Az új főképernyő gyorsindítók segítségével gyorsan elérheti a leggyakrabban használt alkalmazás funkciókat. Egyszerűen tartson nyomva egy alkalmazás ikont a gyorsindító menü megjelenítéséhez.
  • Gyorsabb A mesterséges intelligenciára épülő optimalizációk nagyobb stabilitást, gördülékenységet és sebességet hoznak. A rendszer indulása gyorsabb, a videók simábbak, és a nagyobb mennyiségű bélyegképek gyorsabban töltenek be.
  • Biztonságosabb Élvezze a rendszer és személyes adatok védelmét a rendszerbiztonság új frissítésével és a PrivateSpace segítségével.
  • Az intelligens tippek gyorsabb és okosabb módokat ajánlanak a telefon kezelésére, a megfelelő felhasználási helyzetekben megjelenve és a felhasználási szokásaira reagálva.
  • A PrivateSpace menü optimalizálásra került, így még könnyebb PrivateSpace-t létrehozni a készüléken. Mostantól lehet fájlokat mozgatni a MainSpace és PrivateSpace között könnyedén.
  • A Névjegyek és E-mail alá mostantól szinkronizálhatja a kapcsolatok LinkedIn karrier információit.
  • A Beállítások áttervezésre került a tisztább és intuitívabb elrendezéshez.
  • A Galériában mostantól van szemetes, amiből visszahozhatja a törölt képeket 30 napig. A véletlenül törölt fotókat egy mozdulattal visszahozhatja.
  • A Telefonkezelő egyszerűsítésre került, hogy könnyebben kezelhesse a készüléket. A normál tisztítás gyorsabb lett, a mély tisztítás pedig átfogóbb.
  • A készüléke mostantól két különböző Bluetooth eszközre csatlakozhat egyszerre, mint egy karkötő és autó.

A frissítés OTA rendszeren keresztül érkezett, amint a te készülékedre is elérhető lesz, jelezni fogja azt a telefon. További információk a Huawei-ek frissítéseiről itt!

A Honor 8 frissítése kapcsán felmerül a Huawei P9 Oreo kérdése. Ez azonban még ennél is szövevényesebb, itt írtam róla.

A te telefonod is kapott egy olyan frissítést, amelyről még nem olvastál a HuaweiBlogonJelezd azt nekünk itt, hogy mi is beszálhassunk róla! Ennek a frissítésnek a tippjét köszönjük Andrásnak!

'Fel a tetejéhez' gomb