Frissítés

Ezeket az újdonságokat hozza el a MagicOS 7.1

A MagicOS 7.1 frissítés Android 13-alapokon érkezik, továbbfejlesztett intelligens szolgáltatásokkal, nagyobb fokú adatvédelemmel és frissített Kisegítő lehetőségekkel.

HONOR MagicOS 7.1

MI-szolgáltatások

Játékkezelő: Gyorsan lehet válaszolni az üzenetekre, illetve megtekinthető az idő, az akkumulátor töltöttsége és a processzor állapota lebegő ablakban. A funkció engedélyezése után az automatikusan képes optimalizálni a rendszer erőforrásait játék közben. Emellett képes megakadályozni a véletlen érintéseket, illetve letiltani az SMS-üzenetek emlékeztetőit és az értesítéseket, hogy teljes legyen a játékélmény.

HONOR Egészség: Az alkalmazás felülete optimalizált vizuális élménnyel rendelkezik, valamint új, professzionális edzőgyakorlatokat tartalmaz a HONOR intelligens viselhető készülékeivel való együttműködés érdekében, hogy jobb, intelligensebb és átfogóbb egészséggel kapcsolatos szolgáltatásokat biztosítson.

Adatvédelem és biztonság

Jelszótároló: A végpontok közötti titkosításnak köszönhetően nagyobb fokú biztonságot kínál az ugyanabba a HONOR-azonosítóba bejelentkezett készülékek közötti felhőalapú adatszinkronizálás során, így gondoskodva az adatok védelméről és az érzékeny adatok biztonságának megóvásáról.

Kisegítő lehetőségek

Betűtípus-beállítás: Szabadon módosíthatja a betűk vastagságát a jobb olvashatóság érdekében. Megfelel a különböző korcsoportokba tartozó felhasználók olvasási igényeinek.

Galéria: Vissza lett állítva a diavetítési mód, és a fényképek az album jelenlegi böngészési sorrendje szerint egymás után ismétlődve megjeleníthetők.

 

Így frissülnek a HONOR telefonok Android 13-ra és MagicOS 7.1-re

Elindult a HONOR 70 Android 13 és MagicOS 7.1 frissítése

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb