Frissítés

Elindult a HONOR Magic4 Pro Android 14 és MagicOS 8.0 frissítés

Újabb korábbi csúcsmodell kapta meg az Android 14-et és MagicOS 8.0-t a HONOR-nál. A Magic5 Pro modellt követően a két évvel ezelőtti Magic4 Pro modellre is elindította a főverzió frissítést a HONOR.

Magyarországon a HONOR Magic4 Pro 5G

Az LGE-NX9 8.0.0.110(C431E1R3P2) verziószámú frissítés 2,98 GB méretű és OTA rendszeren érkezik a felhasználókhoz hullámokban, azaz nem egyszerre lesz elérhető mindenkinek.  Ez a szoftver Android 14-re frissíti a rendszert és elérhetővé válik a MagicOS 8.0 felület is.

Elindult a HONOR Magic4 Pro Android 14 és MagicOS 8.0 frissítés

Az új szoftverben megjelenik a Magic Portal funkció, amely segít az adatok egyszerűbb megosztásában. A kijelölt és megosztandó tartalmat felismeri a rendszer és rögtön ehhez szánt alkalmazásokat és funkciókat ajánl hozzá, így ha például egy címet másol ki a felhasználó, a Magic Portal rögtön felajánlja a navigációt az adott pontra.

Az új okos mappákban elhelyezhető egy alkalmazás és egy hozzá szánt funkció is. Példaként a jegyzettömb alkalmazást mutatja be a HONOR, a mappában az ikon mellett rögtön megjelenhet az új jegyzet funkció is.

Magyarországon a második modell lett a Magic4 Pro, amely megkapta a MagicOS 8.0-t frissítés formájában, a jövőben azonban további modellekre is érkezhet az új főverzió.

A frissítés szakaszokban válik elérhetővé a HONOR Magic4 Pro modellekre, nem egyszerre jelenik meg az összes készüléken.
A cikkhez az infót köszönöm Lászlónak, a HONOR közösség csoportból.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb