Akció

Szolgáltatói kínálatba is bekerült a HONOR Magic5 Pro

Magyarország erősen szolgáltatói piacnak tekinthető az okostelefonok szempontjából, ami azt jelenti, hogy a legtöbb telefont az operátorok értékesítik, a kiskereskedők eladásai pedig a teljes tortából csak egy kisebb szeletet hasítanak ki. Ezért is fontos egy-egy márkának, hogy bekerüljenek a szolgáltatók kínálatába.

A HONOR új csúcsmodellje, a Magic5 Pro telefon jelenleg még megjelenésre vár Magyarországon, de pozitívum, hogy lehetőség lesz előfizetésre megvásárolni.

A Yettelnél és a Vodafone-nál is felbukkant a HONOR Magic5 Pro modell. Mind a két szolgáltató a mezőzöld névre keresztelt modellt vette fel a kínálatába és ugyan azt a 12 GB RAM-os, 512 GB háttértárral szerelt kiadást, mint ami a kiskereskedelmi piacon is érkezik.

Szolgáltatói kínálatba is bekerült a HONOR Magic5 Pro

A Yettelnél május elejétől raktárról rendelhető a Magic5 Pro. Ha valaki kártyás csomagban veszi, akkor pontosan annyiba kerül, mint a kiskereskedelmi partnereknél (529 990 forint). Előfizetéssel és az arra vállalt hűségidővel lehet ezt az árat csökkenteni, illetve természetesen akár részletfizetésre is kérni.

A Vodafone-nál egyelőre nincs készlet, várhatóan májusban már megvásárolható lesz ennél a szolgáltatónál is. Az árak hasonlóan alakulnak, feltöltőkártyás csomagban 529 990 forint a készülék és a különböző előfizetésekkel csökken jelentősen a készülék ára és válik elérhetővé a részletfizetés.

A legnagyobb szolgáltatónál, a Telekomnál egyelőre nem érhető el a HONOR új csúcsmodellje és nincs még információ arról, hogy később bekerül-e a kínálatba.

A szolgáltatók nem adnak ajándék terméket a Magic5 Pro mellé, azonban a kiskereskedelmi piacon az előrendelőknek egy 129 990 forint értékű HONOR Pad 8 tablet jár a telefon mellé.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb