Akció

Honor 8: hol vegyem meg?

Hazánkban is nagy erőkkel nyomul a Honor 8, ami egy gyönyörű készülék lett. A vásárlás előtt azért jó lehet körülnézni, hogy hol vásároljuk meg.

Aki szolgáltatónál szeretné megvásárolni, az a Telekomnál teheti meg, a Honor 8 Dual SIM kiadása a három operátor közül csak a magentánál érhető el. Előfizetés nélkül, illetve kártyás csomagban egyaránt 139 990 forintba kerül. Előfizetéssel természetesen olcsóbban is megvehető, konstrukciótól függően akár 49 800 forintért is megkapható a készülék kék és fehér színben. Novemberre a Telenor is felvette a Honor 8-at a kínálatba, kártyás csomagban 134 991 forintért, míg legolcsóbb előfizetésés konstrukcióban 49 990-ért vásárolható meg.

honor-8-3

Aki nem szolgáltatónál venné, annak a hivatalos viszonteladókat tudjuk ajánlani. Ezek az Extreme Digital, Media Markt, Speedshop, eMAG, Notebook.hu és a FirstPhone. Ezen hat eladótól garantáltan hivatalos, magyarországi készüléket kapunk 2 év Honor támogatással és jótállással.

A Honor 8 kétféle kivitelben, négyféle színben érhető el. A 32 GB-os háttértárral szerelt modell 139 990 forintba kerül, kék, fehér és fekete színben. Megvásárolható azonban a Honor 8 Premium is, ez arany árnyalatban, 64 GB háttértárral 149 990 forintért található meg a kínálatban.

Jó tudni, hogy a hivatalos viszonteladók gyakran tartanak időszakos akciókat, amiben a márka termékei olcsóbban vehetők meg, szinte minden hétre jut egy partner, amely 10-12% kedvezménnyel árusítja a Honor 8-at, így akár olcsóbban is megvásárolható ilyen alkalmak során.

'Fel a tetejéhez' gomb